Skip to main content

Bigum & Mouritzen

Pas lige på! Vi tyvstjæler.

Vi stjæler dit fokus, din opmærksomhed og din tid.

Men det er en god ting, hvis du er til markedsføring. En ekstra god ting, hvis du interesserer dig for digital markedsføring og sociale medier – både fordi det er det vi taler mest om, og så fordi vi i ny og næ basher gammeldags markedsføring.

Vi er dem. De eneste Bigum & Mouritzen. Foredragsholderen og Bureaumanden. I et podcast der hjælper dig med bedre at forstå markedsføring på sociale medier, og med at bryde igennem til gode og brugbare resultater.

Du er marketingansvarlig i en virksomhed, eller sidder på bureau med ansvar for andres markedsføring. Du elsker krummerne, der falder af en god holdningsbaseret diskussion mellem to fagligt skarpe brødknive. Knive der i hvert afsnit saver sig gennem et aktuelt emne, en case eller personlige erfaringer i det daglige arbejde med sociale medier.

Velkommen til Bigum & Mouritzen

Archived from iTunes at https://itunes.apple.com/us/podcast/bigum-mouritzen/id1019496744. Items in this collection are restricted.

PART OF
Podcasts
SHOW DETAILS
up-solid down-solid
eye
Title
Date Published
Creator
Bigum & Mouritzen
Jul 31, 2015 Bigum & Mouritzen
audio
eye 0
favorite 0
comment 0
I dette afsnit tales der om: Full Stack Content Content Teams 0 fejls kulturen - Fail forward "En Samtale starter" - hvad er nu det? Breaking News: Facebook algoritmen tager højde for "Time spend on post".
Bigum & Mouritzen
Jul 15, 2015 Bigum & Mouritzen
audio
eye 1
favorite 0
comment 0
I dette afsnit vil du bl.a. høre om: Data washing (data vask) og om at databerige. Custom audiences. ”Dit Facebook feed er din data DNA” Algoritmen: Klik og like, og se hvad der sker med dit feed. Et rygte: Instagram annoncering bliver muligt i Danmark i slutningen af efteråret (Citat; Mouritzen) Paid Social arkitektturen og storytelling på tværs af medier.
Bigum & Mouritzen
Nov 18, 2013 Bigum & Mouritzen
audio
eye 0
favorite 0
comment 0
Denne gang handler det om Snapchat og Monitoring
Bigum & Mouritzen
Oct 21, 2013 Bigum & Mouritzen
audio
eye 0
favorite 0
comment 0
Denne gang en halv "Bigum & Mouritzen" da Jacob er syg - Overskriften er: "RET FOKUS HER OG BLIV FORBEREDT PÅ FREMTIDEN" - Der er spørgsmål fra Carsten Boserup, Anders Colding og Louise Dohn
Bigum & Mouritzen
Oct 14, 2013 Bigum & Mouritzen
audio
eye 0
favorite 0
comment 0
Tiden er til endnu en omgang "Bigum & Mouritzen" igen med surprise - Lyt med når Christian Koch-Bentzen fra Orkide Imperiet får taletid om oplevelses-økonomi - Thomas og Jacob runder spørgsmålet "Hvor meget tid skal man som manager bruge på Sociale Medier".
Bigum & Mouritzen
Oct 7, 2013 Bigum & Mouritzen
audio
eye 0
favorite 0
comment 0
Endnu en omgang med Bigum & Mouritzen - Emner: "Medarbejdere på sociale medier" og "B2B på sociale medier"
Bigum & Mouritzen
Sep 12, 2013 Bigum & Mouritzen
audio
eye 0
favorite 0
comment 0
Endnu en omgang med Bigum & Mouritzen - Emner: "Hvad skal en community manager kunne" og "Hvornår skal man være på sociale medier" - I dette afsnit taler vi om hvilke kvaliteter en community manager skal have og hvornår man skal, og ikke skal være tilstede på sociale medier som virksomhed.